Księga HACCP dla sklepu spożywczego

Księga HACCP dla sklepu spożywczego

  Internetowy Kurs OPIEKUN OSÓB ST

Księga HACCP dla sklepu spożywczego kurs online e-learning

Księga HACCP dla sklepu spożywczego

Księga HACCP, wzorcowa, przykładowa dla sklepu spożywczego.

Co oferujemy?

Wersja elektroniczna w formacie .doc z możliwością edycji - wpisanie danych swojego sklepu, lokalizacji oraz innych ważnych dowolnych informacji.

Nasza księga była wielokrotnie kontrolowana przez Sanepid, bez uwag i zastrzeżeń.

Wprowadzenie systemu HACCP z naszą księgą jest banalnie proste.

Wprowadzamy systemy HACCP od kilku lat, również na odległość. Jesteśmy legalną, profesjonalną firmą szkoleniowo - doradczą. Prowadzimy również szkolenia HACCP zarówno stacjonarne, jak i internetowe (e-learning).

Księga opracowana wg Planu:

1.Informacje wstępne-Charakterystyka firmy
2.Zakres stosowania Systemu HACCP
3. Definicje
4. Wymagania systemu HACCP
4.1. Odpowiedzialność kierownictwa
4.1.1.a. Polityka bezpieczeństwa żywności
4.1.1.b. Zakres systemu HACCP
4.1.2. Organizacja
4.1.2.1.a. Schemat organizacyjny
4.1.2.1.b. Odpowiedzialność i uprawnienia
4.1.2.2. Szef zespołu HACCP
4.1.2.3. Zespół HACCP
4.1.2.4. Szkolenia oraz kwalifikacje: świadomość zasad bezpieczeństwa żywności
4.1.3. Przegląd kierownictwa
4.2. Wymagania systemu HACCP
4.2.1. Wymagania ogólne
4.2.2. Plan HACCP
4.2.3. GMP
4.3. Nadzór nad dokumentami
4.4. Analiza zagrożeń
4.4.1. Wymagania ogólne
4.4.2. Opis produktu
4.4.3. Identyfikacja sposobów zastosowania wyrobu
4.4.4. Schemat procesu, plan sytuacyjny
4.4.5. Identyfikacja oraz ocena zagrożeń
4.5. Kontrola zagrożeń
4.5.1. Określenie środków kontrolnych
4.5.2. Krytyczny punkt kontrolny CCP
4.5.3. Limity krytyczne dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
4.5.4. System monitorowania dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
4.5.5. Działania naprawcze dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
4.6. Środki GMP
4.6.1. Identyfikacja środków GMP
4.6.2. Dokumentowanie środków GMP
4.7. Działania w systemie HACCP
4.7.1. Zapisy w systemie HACCP
4.7.2. Postępowanie z wyrobem niezgodnym
4.7.3. Informowanie stron oraz wycofanie wyrobu
4.7.4. Nadzór nad wyposażeniem do kontroli, pomiarów i badań oraz metodami analitycznymi
4.8. Utrzymanie systemu HACCP
4.8.1. Wymagania ogólne
4.8.2. Komunikacja z zespołem HACCP
4.8.3. Weryfikacja systemu HACCP
5. Lista załączników do Księgi HACCP
6. Dokumenty związane z Księgą HACCP


Księga zawiera także:

  • Gotowe formularze, karty, załączniki

Pozostałe informacje

Po zakupie wystawiamy faktury.
Po opłaceniu otrzymujesz dostęp do strony, na której będzie można pobrać zakupioną księgę.



Księga HACCP dla sklepu spożywczego kurs online e-learning

Cena netto: 199.00 zł
Cena brutto: 199.00 zł

Kursy mogą nabyć osoby zalogowane w serwisie.
Zaloguj się, a jeśli jeszcze nie masz loginu i hasła możesz teraz założyć konto w portalu eszkolenia24.pl

Od momentu otrzymania płatności ten kurs będzie dostępny przez 14 dni

Uzyskanie dostępu może potrwać od kilku sekund do kilkunastu godzin w zależności od wybranego sposobu płatności.

Kursy DEMO sa bezpłatne. Uzyskanie dostępu wymaga jednak wcześniejszego zalogowania. Udostępnien DEMO nastąpi po kliknięciu przycisku Złóż zamówienie.

UWAGA: Bezwzględnie dopilnuj, aby ukończyć kurs przed terminem wygaśnięcia dostępu, który będziesz mógł sprawdzić po dokonaniu zakupu w profilu użytkownika w zakładce moje zamówienia. Pracownicy platformy szkoleniowej nie mają żadnej możliwości przedłużania dostępu do kursów, więc ponowne skorzystanie wymagać będzie ponownego zakupienia szkolenia.